Skip to main content

Geacht KBO-lid,

Geheel in de lijn van overheidsmaatregelen met betrekking tot het corona-virus hebben wij besloten alle KBO-activiteiten t/m 31 maart af te gelasten.

Eind maart nemen wij opnieuw contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Bestuur KBO-Zeeland.

Bijgevoegd vind u de berichtgeving van de organisatie van de Halfvastenfeesten welke wij u niet willen onthouden.

Beste bezoeker,

We vinden het zeer spijtig dat wij hebben moeten besluiten om de Halfvastenfeesten, inclusief de circusvoorstellingen, te annuleren. Ook stichting Halfvastenfeesten heeft de achterliggende weken zorgvuldig alle ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus gevolgd. Het virus blijft echter voortwoekeren, vooral in Noord-Brabant en daarom heeft het landelijke crisisteam donderdag jl. besloten om evenementen met meer dan 100 personen in heel Nederland af te gelasten. Ook wij respecteren de adviezen van de verantwoordelijke instanties en accepteren dat ook de Halfvastenfeesten inclusief de circusvoorstellingen worden getroffen door deze maatregel.

Wij wensen iedereen die te maken heeft met het coronavirus veel sterkte: de zieken van harte beterschap; degenen die in quarantaine zijn, heel veel sterkte; degenen in de zorg voor patiënten, veel moed. We hopen van harte dat met de genomen maatregelen de uitbreiding van het virus snel tot stilstand komt en we onze activiteiten weer kunnen oppakken.

Tenslotte danken wij u voor uw enthousiasme om de Halfvastenfeesten te ondersteunen.

Met vriendelijke groet,

Harold van Tiel

Jos van den Broek