Zorgverzekering VGZ exclusief voor leden

Als lid van onze vereniging krijgt u korting op een zorgverzekering van VGZ. U heeft daarvoor uw lidmaatschapsnummer nodig (dat staat op uw ledenpas) en het collectiviteitsnummer dat u bij onze penningmeester kunt opvragen.

Ruime vergoedingen voor mantelzorgers via VGZ
VGZ biedt mantelzorgers graag de helpende hand. Bent u aanvullend verzekerd via KBO-Brabant? Dan ontvangt u tot 25 dagen vervangende mantelzorg. Ook krijgt u tot € 1.000 vergoeding voor de mantelzorgmakelaar die u helpt met regelwerk.

Wilt u overstappen, zorg er dan voor dat uw huidige zorgverzekering is opgezegd vóór 1 januari. U kunt dan tot 1 februari van het daaropvolgende jaar een nieuwe verzekering afsluiten.

Declareer uw lidmaatschap van KBO-Zeeland in 2021 bij VGZ !
Bent u aanvullend verzekerd bij VGZ via het collectief van KBO-Brabant? Dan krijgt u het lidmaatschap van KBO-Zeeland vergoed tot een maximum van 25 euro per verzekerde.

Als u hierbij hulp wenst, kunt u contact opnemen met onze penningmeester.