Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagreis

6 juni 2019, 08:30 - 20:00

ALS WARME BROODJES OVER DE TOONBANK!!

Toen we bij de vorige Ons melding maakten van onze voorgenomen reis naar Delft, hadden we niet durven dromen dat er zóveel belangstelling voor zou zijn. De inschrijvingen buitelden over elkaar heen en binnen de kortste tijd was de bus volgeboekt. We hadden toen kunnen zeggen Vol = Vol, u hebt pech gehad bij late aanmelding, maar dat doen we niet. We hebben besloten een tweede bus in te zetten en ook díe zit bijna vol. Maar er zijn nog plaatsen over en die willen we u niet onthouden. Voor nog geen zestig euro een prachtige reis, stadswandeling met gids, koffie met gebak, koffietafel, bezoek aan de Porceleyne Fles en een heerlijk 3-gangendioner! Wees er snel bij als u nog mee wilt gaan; inschrijving staat open tot en met 12 mei en vol is nu wél vol!. Ter opfrissing van uw geheugen hieronder een beknopt programma van die reis.

6 juni: dagreis met de bus naar Delft.

Op donderdag, 6 juni, is een prachtige reis naar Delft gepland. Het programma ziet er als volgt uit:
08.30 uur: vertrek vanaf de sporthal
10.30 uur: aankomst in Delft waar u wordt ontvangen met koffie en gebak van de banketbakker
11,15 uur: de gids haalt u op voor een informatieve stadswandeling van 60 minuten met een    bezoek aan de Nieuwe Kerk, alwaar het praalgraf van Willem van Oranje en de koninklijke grafkelder is. De gids brengt u naar uw lunchadres en neemt afscheid.
12.30 uur: tijd voor een koffietafel (onbeperkt thee, broodjes en een kopje soep)
14.00 uur: verzamelen bij de bus
14.15 uur: we rijden naar de Porceleyne Fles.
14.30 uur: onder leiding van een gids krijgt u een rondleiding door dit eeuwenoude bedrijf. U ziet de schilders aan het werk, u brengt een bezoek aan het kleine museum en de fabriek en de rondleiding eindigt in de showroom waar u prachtig handwerk en leuke souvenirs kunt kopen.
15.30 uur: einde bezoek Porceleyne Fles
15.45 uur: vertrek met de bus richting het dineradres
17.45 uur: aankomst bij Het Witte Huis in Zeeland voor een heerlijk 3-gangendiner
19.45 uur: vertrek richting sporthal
19.50 uur: thuiskomst, tevreden van een originele, goed verzorgde dagtocht!
Wilt u graag deelnemen aan deze reis?
Dan dient u voor 13 mei het bedrag van €59,50 over te maken op de bankrekening van KBO-Zeeland: NL31RABO0159504066 o.v.v dagreis Delft

NIET REIZEN MAAR WEL SMULLEN?

Sommige mensen kunnen niet tegen de bus of vinden een reis te vermoeiend, maar willen wél graag met anderen van een heerlijk diner genieten. Dat kan op 6 juni! U kunt om 17.45 uur aansluiten bij de Delft-reizigers en samen het volgende diner verorberen:
Vers gemaakte groetensoep, zoete kippendijen, gekookte aardappelen met runderjus, friet, erwten, wortelen en verse witlof; rauwkost, appelcompote en een sorbet na.
Wilt u graag aan dit diner deelnemen? Dan dient u vóór 13 mei €17,50 over te maken op de bankrekening van KBO-Zeeland NL31RABO0159504066 o.v.v. diner 6 juni.

Gegevens

Datum:
6 juni 2019
Tijd:
08:30 - 20:00

Organisator

Antoinet van Schooten

Locatie

Sporthal